Styrelsen

Ägare bild: Anna Höök

Ordförande

Anna Höök

Jag har suttit med i ÖSHUs styrelse sedan 2018. Utöver distriktet sitter jag även med i Stockholms Hundungdoms styrelse.

Där håller jag även kurser i allmänlydnad och Nose Work.

Jag har två schäfrar, Harra 9 år och Ogga 2 år. Inom hundsporter har jag testat på det allra mesta, men har framförallt fastnat för lydnaden, brukset och freestylen.

Ägare bild: Ink Norén

Vice Ordförande

Ink Norén

Ink heter jag och jag är 26 år gammal. Jag har 2 cocker spanieltikar hemma, Iza, 9 år och Hedda, 4 år. Vi tränar många olika grejer på hobbynivå men för det mesta tar vi promenader i skogen och chillar i soffan. Till vardags jobbar jag som fritidsledare.

Tidigare har jag suttit i Skarpnäck hundungdoms styrelse både som ledamot och ordförande. Har också varit med i valberedningen.

Nu håller jag allmänlydnadskurser där då det är det roligaste med att ha hund enligt mig, att få en rolig och fungerande vardag tillsammans med sin hund. Har suttit i

Distriktet till och från sen 2017, men detta blir mitt tredje år på rad. Jag hoppas på ett roligt och fartfyllt år med många nya kontakter mellan lokalklubbarna

Ägare bild: Lea Rydén

Sekreterare

Lea Rydén

Jag heter Lea och är 21 år gammal. Om dagarna pluggar jag litteratur i England och tränar därför inte så mycket med min hund (som bor kvar hos mina föräldrar i Sverige). Han är en glad men bestämd liten schapendoes på 11 år som heter Wilton.

Tidigare har jag suttit i Stockholms Hundungdoms styrelse och som sekreterare i Östra Svealand, så det känns bra att få komma tillbaka till en roll jag har haft förut och att få jobba med både nya och inte-lika-nya människor (även om jag mest får träffa dem genom en skärm).

Kassör

Min Linné

Mitt namn är Min, jag är 20 år och jag sitter i styrelsen som ledamot.

Detta blir mitt första år i denna styrelsen men jag sitter sedan några år tillbaka i Skarpnäck HU styrelse.

Jag har två hundar, Stuart som är 13 år och Strumpan som är 9 år. Jag och Strumpan har tidigare tränat agility.

Ledamot

Johanna Sandberg

Ledamot

Emma Lindquist

Sitter mitt första år i Östra svelands hundungdom och jag är väldigt taggad.

Sitter även med som ledamot i Ungdomsrådet (SHUs styrelse) och även suttit som ledamot & valberedning i Skarpnäck hundungdom.

Har en 5 årig cocker spaniel hane vid namn Kili som jag tränar & tävlar i agility, utställning, viltspår, nosework och apportering.

Är även utbildad noseworkinstruktör.

Ledamot

Felicia Neiderstam

Suppleant

Amanda Dider

Suppleant

Sara Cattelin