Om oss

Välkommen till Östra Svealand Hundungdom (ÖSHU)! Vi är en förening som representerar distriktet för Östra Svealand och ansvarar därmed för alla Sveriges Hundungdoms lokalklubbar inom Stockholm, Uppsala och Gotlands län. I dagsläget finns det drygt 1500 medlemmar fördelat på 13 lokalklubbar. För att se vilka lokalklubbar som är anslutna till oss, klicka här.

Vi arrangerar bland annat föreläsningar, clinics och instruktörsutbildningar. Dessa riktar sig främst till att vidareutbilda styrelsemedlemmar och instruktörer, men vi erbjuder även stöd och hjälp till våra lokalklubbar med information kring olika arrangemang samt möjlighet att kostnadsfritt låna lokal och ljudanläggning.

Vi arbetar under Sveriges Hundungdoms organisation och är därmed även en del av Svenska Kennelklubbens ungdomsförbund. Vårt arbete riktar sig främst till personer mellan sex till tjugofem år. Är du ännu inte medlem hos Sveriges Hundungdom? Klicka på denna länk så kommer du till Sveriges Hundungdoms hemsida och kan göra ditt livs bästa val!