Fototävlingen är avgjord!

Vi säger nu stort grattis till våra vinnare i fototävlingen! Som vanligt var det inte lätt att utse våra tre toppbilder, men till slut kunde juryn enas. Bra jobbat alla deltagare!

På första plats har vi Felicas Skoogs bild inskickad av Emelie Johansson. Med på bilden är förutom matte Emelie även Hyper, en tvåårig Chodsky Pes. Deras favoritträning är rallylydnad och lydnad. Fotgåendet har de kämpat länge med – men nu känner Emelie att de hittat varandra i positionen! Vi som ser bilden kan inte annat än hålla med.

Foto: Felicia Skoog

På andra plats har vi Nellie Andersson och hennes blandras Roki. Roki är en blandning mellan border collie och golden retriever och Nellie beskriver honom som en arbetssugen kille vars högsta mål i livet är att göra sin matte glad.

Foto: Nellie Andersson

På tredjeplats kommer en fantastiskt söt liten krabat, nämligen blandrasen Laban. Det är tolvåriga matte Tilda Andersson som skickat in bilden. Hon beskriver att de tränar och leker mycket tillsammans och att de på senaste tiden satsat på lydnad. I vår ska de testa att ställa upp i en lydnadstävling – och vi säger stort lycka till!

Foto: Tilda Andersson