Kallelse till Östra Svealands Hundungdoms årsmöte 2020

Årsmötet är en av de viktigaste händelserna på året. Där kan klubbarna få en inblick i distriktets verksamhet och kunna påverka. Just nu råder dock stor osäkerhet i världen och det påverkar även oss som förening. SKK har kommit med nya riktlinjer som gör att det inte är möjligt att genomföra årsmötet fysiskt den 30:e maj. Vi kommer istället att genomföra mötet digitalt. Tyvärr innebär det att endast en delegat per klub kommer att kunna medverka. Mer info om detta och hur man anmäler sig kommer gå ut till varje klubb samt till övriga som har rätt att närvara.

Datum: Lördag 30:e maj
Plats: Digitalt
Tid: 11:00
Anmälan: Information skickas till lokalklubbarna

Inför årsmötet ber vi er också kolla vilka från er klubb som är intresserade av att åka på Sveriges Hundungdoms årsmöte, Repskapet, då vi under mötet också bestämmer vilka som ska åka som delegater för Östra Svealand Hundungdom.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta ordförande Elin Viklund via mail.

Då det är möjligt att återigen ha sammankomster planerar vi att genomföra den clinic som var tänkt. Tanken just nu är att den genomförs till hösten. Det är en spännande clinic med Kickan Nikolic med tema grundträning och belöningsutveckling. Kickan har tränat hundar i många år och vi ser mycket fram emot att få ta del av hennes kunskaper! Vill ni läsa mer om Kickan hittar ni information på hennes hemsida www.hundkurser-online.com.

Varmt välkomna till Östra Svealands Hundungdoms årsmöte!