Styrelsen

Styrelsen

2018

Elin Viklund
Ordförande

Jag har fått förtroendet att nu för tredje året i rad vara ordförande i distriktsstyrelsen, ett förtroende jag är mycket tacksam över! Styrelsearbete är så roligt och jag har tidigare också varit aktiv i styrelsen för Skarpnäck Hundungdom. Där håller jag fortfarande kurser i framförallt allmänlydnad och rallylydnad. Själv har jag en storpudel och en pumi som jag tränar och tävlar med. 

ordforande@oshu.se
Mats Larsson
Kassör
Att vara kassör i ÖSHU är en uppgift som jag haft i många år nu. Vägen hit varit lång och krokig, den inleddes på Tyresö BK för ungefär 35 år sedan. Själv har jag ingen egen hund men hushållet innehåller både svenska och finska lapphundar, som jag och Cattlin åkt land och rike runt och sett många utställningsringar med.
kassor@oshu.se
Anna Rabe
Sekreterare/webmaster

Jag har suttit i många år på olika poster i Skarpnäck Hundungdoms styrelse och nu sitter jag för andra året med i distriktsstyrelsen. Fantastiskt roligt är det, och så trevliga människor! Min barndoms hund, världens finaste Baron, springer till min stora sorg runt i hundhimlen nu men mina föräldrar har en blandis som jag tränar med när jag får chansen!

webmaster@oshu.se
Anna Höök
Ledamot

Det här är mitt andra år i ÖSHUs styrelse, vilket är hur kul som helst! Sedan 2016 sitter jag även med i Stockholms Hundungdoms styrelse. Jag har två hundar, schäfertiken Harra och blandningen Marley. Inom hundsporter har jag testat på det allra mesta, men har framförallt fastnat för lydnad, bruks och Nose Work.

anna.hook01@gmail.com
Mikaela Lönngren
Ledamot

Det här är mitt andra år i ÖSHU-styrelsen men mitt första som ledamot och det ska bli ett härligt år! Jag är också med i Skarpnäck Hundungdom där jag sitter som suppleant och ledare. Jag har fyra egna hundar, två chodsky pés tikar och två miniature american shepherd hanar, med dem kör jag bl.a bruks, specialsök, patrull, freestyle och nose work.

mikaela.lonngren@gmail.com
Lea Månsson
Suppleant

Jag heter Lea Månsson och sitter som suppleant i årets styrelse. Hemma har jag en treårig boxertik som jag tränar lydnad och bruks med. När jag inte tränar hund pluggar jag på Försvarshögskolan där jag även är aktiv i studentkåren. Jag kommer sedan innan från Skarpnäck HU där jag har varit aktiv i styrelsen och som ledare.

Isabelle Berlin
Suppleant

Detta är mitt första år i styrelsen, jag sitter också i styrelsen för Uppsala HU men är bosatt i Stockholm. Jag har två Welsh Corgi Cardigan tikar, Vilya och Tofslan, och håller på med allt från lydnad till freestyle och agility. Hundsport är mitt största intresse och jag är även utbildad allmanlydnadsinstruktör via SBK.