Inbjudan till Nose Work instruktörsutbildning!

Foto: Kim Meyer


Nose Work är en sport för alla! Både för tävling och vardagsaktivering är det ett fantastiskt verktyg för alla hundar och under denna kurs kommer deltagarna utbildas till SNWK certifierade Nose Work-instruktörer. Det kommer även finnas möjlighet för dem deltagare över 18 år att certifiera sig till doftprovsdomare!

Lärare: Susanna Lönngren och Sabina Blomqvist, Superima Hundutbildning
Datum: 10/4, 24/4, 1/5, 26/5, 27/5, 12/6, 2/7, 3/7, 20/8 och 21/8
Plats: Segersäng
Kursavgift: 12 500 kronor
Antal deltagare: 4 – 6 stycken
Sista dag för anmälan: 10/4

Utbildningen är på 70 timmar fördelat på tio dagar och en examensdag med skriftligt och praktiskt prov. Det kommer vara både teoretiska och praktiska övningar under utbildningen, så närvaro under alla dagar krävs. Mellan utbildningstillfällena ska man läsa regelverk, träna sin egen hund och ha projektekipage. Deltagarna förväntas ha goda kunskaper i hundträning samt ett starkt intresse för att bli instruktör. Som deltagare behöver man dessutom en rekommendation från sin lokalklubbsstyrelse.

Anmälan sker till: superima@superima.se och ska innehålla namn & eventuell
klubbtillhörighet.

Om du går utbildningen som rekommenderad från någon av våra lokalklubbar: Det är viktigt att inbetalningen av kursavgiften kommer från lokalklubbens konto. Detta eftersom det ska vara förankrat i lokalklubbens styrelse att personen går kursen samt att vi bara betalar tillbaka kursavgiften till lokalklubbens konto och inte till privatpersoners konton. Efter genomförd utbildning kommer lokalklubben att få tillbaka 50% av anmälningsavgiften för sina deltagare som till och med det året fyller 25 år. Om en anmäld deltagare uteblir från kursen får man inte tillbaka kursavgiften. Har du frågor kontakta Anna på anna.hook01@gmail.com

Varmt välkommen med din anmälan!