Var med i vår fototävling!

Lagom till att det nya året nu tar sin början drar Östra Svealands Hundungdom igång en ny fototävling! Se till att skicka in dina allra finaste bilder på dina fyrbenta vänner för att ha chansen att vinna ett riktigt fint pris. Vad årets prispott exakt innehåller är som vanligt hemligt, men det är fina paket av olika saker som inte gör den hundälskande besviken! Så se till att skicka in en bild för att ha möjlighet att vinna en riktigt fin present till dig och din hund. Pris delas ut till tre deltagare.

Nytt för i år är att vi även har ett tema, nämligen aktiva/tränande hundar.

Förra året gjorde alla ni deltagare det riktigt svårt för oss i styrelsen att välja bland alla de fina bilderna – vi ser fram emot att titta på många fina foton igen!

Villkor för deltagande:

  • Det är tillåtet att skicka in fler än en bild.
  • Det är tillåtet att skicka in en bild som skickades in vid förra fototävlingen, så länge inte den tilldelats ett pris. Skickar du också in nya ökar dock dina chanser att vinna!
  • Ägaren till hunden måste ha godkänt att bilden får användas. Om en människa är med på bilden måste denne också ha godkänt att bilden får användas.
  • Genom att skicka in bilden/bilderna godkänner du att den/de får användas av Östra Svealands Hundungdom i vår verksamhet. Det innebär t ex på vår hemsida www.oshu.se, i inbjudningar etc. Bilder publiceras med namn på fotografen.
  • Skicka in bilden/bilderna till webmaster@oshu.se senast söndag 9/2 2020.

Stort lycka till!