Styrelsen

Styrelsen

2017

Elin Viklund
Ordförande
Jag sitter nu mitt andra år i distriktsstyrelsen och har fått förtroendet att vara ordförande vilket är jätteroligt. Jag har två storpudlar, Rezzo och Puzzel. Tillsammans med dem är jag ute i naturen mycket samt tränar och tävlar framförallt lydnad, rallylydnad och viltspår.
ordforande@oshu.se
Rebecca Breding
Vice ordförande
Det här är mitt första år i ÖSHU-styrelsen. Jag sitter även som kassör i Uppsala hundungdom där jag suttit i fyra år. Jag har en mellanpudel på 5 år som heter Alvin och vi tränar mest lydnad men även en del agility. Tycker det ska bli superroligt att sitta med i styrelsen!
rebeccalinnea96@gmail.com
Mats Larsson
Kassör
Att vara kassör i ÖSHU är en uppgift som jag haft i många år nu. Vägen hit varit lång och krokig, den inleddes på Tyresö BK för ungefär 35 år sedan. Själv har jag ingen egen hund men hushållet innehåller både svenska och finska lapphundar, som jag och Cattlin åkt land och rike runt och sett många utställningsringar med.
kassor@oshu.se
Amelie Ramsten
Sekreterare
Jag har suttit med i ÖSHU i sex år nu - det är väldigt givande och kul att vara en del av Sveriges Hundungdom! Jag har två hundar, en schäfer/mini american sheperdtik på åtta år och en kelpiehane på ett år. Med min tant har jag tränat och tävlat lydnad och agility och med lillen är planen att träna och tävla i lydnad, bruks och även BSL.
amelieramsten@gmail.com
Kim Meyer
Ledamot
Detta är mitt första år i styrelsen för distriktet! Det är spännande att få jobba i en styrelse som fokuserar på lokalklubbarna vilket är roligt att få göra utöver klubbverksamheten. Det gör jag även genom att sitta som vice ordförande i Uppsala Hundungdoms styrelse. Tillsammans med mina två hundar en blandras och en kelpie tränar jag främst lydnad och spår men även lite rallylydnad.
kim93meyer@gmail.com
Emilie Dahl
Suppleant
Detta är mitt andra år. Att sitta med i styrelsen innebär att ständigt utvecklas men är också otroligt kul! Jag har sedan 2012 även suttit med i styrelsen för Stockholms Hundungdom. Jag har två hundar, Tess en tollare på 7 år och Prim en Border Collie på drygt 1 år. Tillsammans tränar och tävlar vi i agility och lydnad och vallning!
emilie@dahlarna.net
Rebecca Trolin
Suppleant
Det här är mitt första år som suppleant i ÖSHU. Det ska bli roligt att sitta med i en styrelse på distriktsnivå och få arbeta mer inom Sveriges Hundungdom. Jag en blandras på 5år och en Border Collie på 1år som jag tränar flitigt inom Rallylydnad, lydnad och vallning.
trolin.rebecca@gmail.com