Styrelsen

Styrelsen

2018

Elin Viklund
Ordförande
Jag sitter med i distriktsstyrelsen för tredje året nu och har dessutom fått förtroende att vara ordförande mitt andra år vilket är jätteroligt! Jag sitter också med i styrelsen för Skarpnäck Hundungdom där jag även håller kurser i allmänlydnad och rallylydnad. Jag har en storpudel som heter Rezzo och vi tränar och tävlar framförallt rallylydnad och viltspår tillsammans.
ordforande@oshu.se
Nathalie Mårtensson
Vice ordförande
Jag har under flera år suttit i styrelsen för Skarpnäck hundungdom och i år är mitt första år i distriktets styrelse. Jag är även ledare och brukar hålla i kurser. Hemma finns sambon Johan och sheltisarna Teo och Jackson, som främst tränar agility men även lydnad, freestyle och nosework.
nathaliem@live.se
Mats Larsson
Kassör
Att vara kassör i ÖSHU är en uppgift som jag haft i många år nu. Vägen hit varit lång och krokig, den inleddes på Tyresö BK för ungefär 35 år sedan. Själv har jag ingen egen hund men hushållet innehåller både svenska och finska lapphundar, som jag och Cattlin åkt land och rike runt och sett många utställningsringar med.
kassor@oshu.se
Lea Rydén
Sekreterare
Jag sitter för närvarande mitt första år i distriktsstyrelsen - mitt tredje år i styrelsen för Stockholms Hundungdom - och är ärad över att få vara sekreterare. Hemma har jag en 8-årig schapendoes som heter Wilton och tillsammans gör vi ganska mycket, även om det sällan blir träning. När vi faktiskt gör någonting vettigt tränar vi helst freestyle eller agility.
leaslur@gmail.com
Anna Höök
Ledamot
Det här är mitt första år i ÖSHUs styrelse, vilket är väldigt spännande och roligt! Sedan 2016 sitter jag även med i Stockholms Hundungdoms styrelse. Med min sexåriga schäfertik Harra tränar vi främst lydnad och nosework, men gillar att testa på lite allt möjligt.
anna.hook01@gmail.com
Tilde Jansson
Ledamot
Det här är mitt första år i ÖSHU-styrelse och det ska bli ett otroligt roligt och inspirerande år för mig! I Nacka Hundungdom sitter jag som ordförande. Jag har två egna hundar, Bambi och Tokyo. Bambi är en papillonblandning som jag tävlar agility med och Tokyo är en bordercollievalp. Elton som är 75% bordercollie bor hos mig halvtid och vi tävlar agility och tränar en hel del lydnad.
tilde_jansson@hotmail.com
Anna Rabe
Ledamot

Jag har suttit i många år på olika poster i Skarpnäck Hundungdoms styrelse, men tog ett uppehåll då jag började plugga. Nu är jag dock tillbaka i föreningsvärlden och väldigt taggad på styrelsearbete! Min Baron är en pensionerad sheltie på 14 år som jag tvärr inte tränar så mycket med, men utöver det har mina föräldrar just skaffat en blandisvalp som jag har planer för!

webmaster@oshu.se
Mikaela Lönngren
Suppleant

Det här är mitt första år i ÖSHU-styrelsen och det ska bli ett roligt och spännande år för mig! Jag är med i Skarpnäck Hundungdom där jag sitter i valberedningen. Jag har fyra egna hundar, två chodsky pés tikar och två MAS hanar, med dem kör jag bl.a bruks, patrull och NW.

mikaela.lonngren@gmail.com
Ink Norén
Suppleant
Hej alla! Jag är 22 år och studerar till fritidsledare. Hemma har jag min mamma, min pappa och 5 hundar, men det är bara 1 som är min. Hon heter Iza och är en 5 år gammal cocker spaniel. Vi tränar allt möjligt tillsammans men för det mesta blir det agility, rally och nosework. Det ska bli jättekul att få sitta i styrelsen, jag ser framemot det här året!
ink.noren1@hotmail.com