Styrelsen

Styrelsen

2018

Elin Viklund
Ordförande
Jag sitter med i distriktsstyrelsen för tredje året nu och har dessutom fått förtroende att vara ordförande mitt andra år vilket är jätteroligt! Jag sitter också med i styrelsen för Skarpnäck Hundungdom där jag även håller kurser i allmänlydnad och rallylydnad. Jag har en storpudel som heter Rezzo och vi tränar och tävlar framförallt rallylydnad och viltspår tillsammans.
ordforande@oshu.se
Mats Larsson
Kassör
Att vara kassör i ÖSHU är en uppgift som jag haft i många år nu. Vägen hit varit lång och krokig, den inleddes på Tyresö BK för ungefär 35 år sedan. Själv har jag ingen egen hund men hushållet innehåller både svenska och finska lapphundar, som jag och Cattlin åkt land och rike runt och sett många utställningsringar med.
kassor@oshu.se
Anna Rabe
Sekreterare/webmaster

Jag har suttit i många år på olika poster i Skarpnäck Hundungdoms styrelse och nu sitter jag för andra året med i distriktsstyrelsen. Fantastiskt roligt är det, och så trevliga människor! Min barndoms hund, världens finaste Baron, springer till min stora sorg runt i hundhimlen nu men mina föräldrar har en blandis som jag tränar med när jag får chansen!

webmaster@oshu.se
Anna Höök
Ledamot
Det här är mitt första år i ÖSHUs styrelse, vilket är väldigt spännande och roligt! Sedan 2016 sitter jag även med i Stockholms Hundungdoms styrelse. Med min sexåriga schäfertik Harra tränar vi främst lydnad och nosework, men gillar att testa på lite allt möjligt.
anna.hook01@gmail.com
Mikaela Lönngren
Suppleant

Det här är mitt första år i ÖSHU-styrelsen och det ska bli ett roligt och spännande år för mig! Jag är med i Skarpnäck Hundungdom där jag sitter i valberedningen. Jag har fyra egna hundar, två chodsky pés tikar och två MAS hanar, med dem kör jag bl.a bruks, patrull och NW.

mikaela.lonngren@gmail.com
Lea Månsson
Suppleant
Isabelle Berlin
Suppleant