Bussresa Repskapet

För de lokalklubbar som vill finns möjlighet att boka en plats på den buss som Östra Svealand Hundungdom abonnerat att köra till och från Repskapet den 20-22 september. Kostnaden kommer vara 800 kr per person tur och retur.

Bussen kommer avgå från Stockholm Central på fredag em runt kl 15 och åka hem från Sundsvall till Stockholm Central när mötet är färdigt på söndag em. Ett stopp kommer göras i Uppsala för att hämta upp de som vill både på vägen till och från Sundsvall. Stopp för middagspaus kommer också göras både på dit och hemresan, denna kostnad står alla för själva. Möjlighet finns att ta med hund på bussen, max två hundar per person. 

För att boka en plats på bussen, anmäl er via denna länk senast den 1 augusti samt be din klubb betala in kostnaden om 800 kr till ÖSHU PG: 4330968-1. Märk betalningen bussresa + ditt namn.  Ett PM kommer skickas ut närmre Repskapet med mer exakta tider och information. OBS – Delegater som åker för ÖSHU behöver ej boka denna bussresa då de automatiskt är bokade på bussen.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta ÖSHU ordförande Elin Viklund på ordforande@oshu.se